Comanda

 

Pentru a ne asigura ca primesti exact ceea ce iti doresti trebuie sa stim cateva informatii, de aceea, inainte de a ne contacta, este bine sa parcurgi informatiile de mai jos pentru a formula cat mai exact cerinta ta.

  • de cate kilogram de tort/portii de prajituri ai nevoie? Pe piata romaneasca de consum este general acceptat ca o portie de tort standard, fara decor in pasta de zahar, are 100-130 grame. Torturile cu decor din pasta de zahar au o greutate mult mai mare, care uneori, in functie de modelul ales, poate dubla greutatea portiei. Deserturile individuale se calculeaza punctual, pe fiecare cerinta in parte. Biscuit calculeaza portia de tort simplu, (fara invelis de pasta de zahar) la 130g astfel un tort va avea:

8-10 portii…………………….1-1,3 kg

10-12 portii …………………..1,3-1,6 kg

12-14 portii ……………………1,6-1,8 kg

14-16 portii ……………………1,8-2 kg

16-18 portii …………………….2-2,3 kg

18-20 portii …………………….2,3-2,6 kg

20-22 portii …………………….2,6-2,9 kg

22-24 portii …………………….2,9-3,1 kg

  • ce fel de compozitie iti doresti? a). Daca vrei mousse si creme usoare, pufoase, trebuie sa stii ca acestea nu permit totdeauna realizarea unui tort multi-etajat. Este ca atunci cand construiesti un bloc – ai nevoie de fundatie si stalpi de rezistenta. De aceea este important sa ne consulti atunci cand doresti o forma anume pentru tortul tau, impreuna vom gasi cea mai potrivita si delicioasa compozitie. b). Unele compozitii trebuie consumate intr-un termen foarte scurt, datorita modului in care componentele reactioneaza in timp/ conditii de depozitare (ex. umiditatea din fructe afecteaza bezeaua). Ia in calcul acest lucru, precum si capacitatea ta de a depozita corect ceea ce comanzi.
  • exista restrictii alimentare generate de conditii medicale sau lifestyle? Este important sa stim daca exista alergii sau ingrediente care nu sunt agreate. Acestea trebuie comunicate inaintea oricarei discutii despre compozitia desertului. Intreaba-ne despre ingredientele folosite sau citeste aici despre ele.
  • ce fel de decoratiuni doresti?  Daca alegi decoratiuni din pasta de zahar trebuie sa iei in calcul faptul ca sunt lucrate artizanal – adica manual, fara stante ceea ce poate face ca obiectul final sa nu redea 100% modelul. In echipa noastra avem un artist plastic cu studii in domeniu, insa nu garantam ca produsul finit va fi identic cu modelul original. Pentru a afla mai mult despre pasta de zahar viziteaza pagina Torturi
  • cand ai nevoie de desert? Prajiturile si mai ales torturile au timpi obligatorii de pregatire/ odihna pe care nu ii vom modifica pentru a nu altera calitatea produsului finit. Trebuie sa iei in calcul acest lucru si sa dai comanda din timp.
  • informeaza-te cu privire la modul de plasare a comenzii – asigura-te ca ai parcurs informatiile generale despre plasarea comenzii, compozitie, aspect, pret, cantitate minima, plata, ridicare, etc descrise in continuare si verifica cu echipa Biscuit toate aceste detalii. Pe website se pot strecura erori pentru care nu ne asumam responsabilitatea.

Comanda se va prelua exclusiv pe email, completand formularul de mai sus, urmand a se discuta eventualele detalii telefonic/ pe email. Comanda se considera acceptata doar dupa confirmarea acesteia de catre echipa Biscuit.

Pentru evenimente este necesara o discutie, consultanta pentru a ne asigura ca totul se va realiza asa cum iti doresti. La cerere se poate organiza degustare; pretul acesteia se stabileste in functie de continut; pretul ei se va deduce din valoarea finala a comenzii. Nu putem organiza degustari sau mostre pentru comenzi mai mici de 1000 ron, insa iti vom oferi toate informatiile necesare luarii unei decizii.

Comanda minima este de 100 RON. Unele din produse pot avea o cantitate minima necesara, asa cum este precizat pe pagina de produs sau transmis de echipa Biscuit. Informatiile de pe website nu sunt garantate, putand contine erori de tipar sau alt tip. Verificati informatiile telefonic/ pe email cu echipa Biscuit pentru a evita neintelegerile.

Torturile simple se comanda cu minim 3 zile inainte, cele de botez cu doua saptamani inainte iar cele de nunta cu minim o  luna in avans. In functie de gradul de incarcare a laboratorului pot fi preluate comenzi si cu 1-2 zile in avans, insa acest lucru nu este garantat. Acest termen minim ne ofera ragaz pentru procurarea celor mai proaspete ingrediente si pregatirea retetelor cu respectarea timpilor necesari, pentru ca tu primesti tortul bine insiropat, fursecurile fragede si cheesecake-ul asezat.

Ne rezervam dreptul de a nu prelua comenzi noi cand exista perioade rezervate in totalitate. De asemenea, ne rezervam dreptul de a modifica partial sau integral, sau intrerupe, temporar sau permanent, produsele si serviciile prezentate pe www.biscuit.ro fara o notificare prealabila.

Comenzile primite de vineri ora 12:00 pana duminica seara sunt gata de ridicare marti dupa ora 14:00, daca este vorba de torturi simple. Pentru exceptii, te rugam sa ne suni. In principiu nu lucram in week-end, dar, in anumite cazuri, putem stabili intervale de ridicare a comenzilor, pe care te rugam sa le respecti. Ca si tine, si noi avem familii care se bucura sa petreaca timp cu noi, plus ca mesele de weekend sunt prilejuri bune de incercat retete noi, care sa ajunga mai tarziu si la tine pe masa.

Nicio comanda nu este considerata primita/ acceptata daca nu a fost confirmata de un membru al echipei, telefonic sau pe email. Odata inregistrata comanda nu poate fi modificata decat cu cel mult 5 zile inainte de data ridicarii ei.

Plata se face la sediu cash sau cu cardul sau in avand prin transfer bancar. Pentru comenzi mai mari de 400 RON este necesara plata unui avans de 50%. Avansul nu este rambursabil.

Biscuit nu ofera serviciul de livrare; produsele se ridica de la sediul din str Popa Savu nr 3, zona Aviatorilor in intervalul de timp stabilit de comun acord cu echipa Biscuit. Pentru a ne asigura ca iti putem sta la dispozitie asa cum iti doresti, te rugam sa respecti acest interval!

In cazul in care produsul nu corespunde asteptarilor tale, avem rugamintea sa ne trimiti un mesaj, urmand ca reprezentantii nostri sa te sune in cel mai scurt timp posibil. Produsele alimentare realizate pe comanda sunt exceptate de la returnare – cf art 10 OG 34/2014.

Produsele ce sunt comercializate prin acest site sunt realizate pe comanda si au ca termen de valabilitate generala: 2 zile torturile si prajiturile,  7-10 zile biscuitii uscati. Aceste termene de garantie sunt valabile exclusiv in cazul depozitarii produselor conform indicatiilor:

  • torturi, prajituri, produse umede la frigider temperatura 4-8 grade Celsius
  • biscuitii la temperatura camerei, in cutii de sticla sau metal inchise ermetic, ferite de umezeala.

Pentru detalii punctuale despre termene de valabilitate, transport si depozitare te rugam sa ne contactezi.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru vatamarile produse dupa ce produsul paraseste sediul nostru.

Fotografiile de pe website sunt cu titlu de prezentare. The Goodie Bag Company nu garantează că produsele livrate vor arata identic cu cele din fotografii, deoarece produsele sunt lucrate artizanal, manual ceea ce poate rezulta in mici abateri. Fotografiile si textul care le insoteste se refera strict la reteta produsului prezentat; in cazul in care reteta este modificata la cererea utilizatorului, modul de prezentare a produsului, gramajul si pretul pot suferi modificari.

***

Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de SC The Goodie Bag Company SRL. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus parţial, integral sau modificat fară permisiunea explicită, scrisă a societaţii . Toate elementele de continut – text, grafica, imagini, etc. apartin in exclusivitate The Goodie Bag Company, proprietarul www.biscuit.ro

Folosirea neautorizata a continutului acestui site este interzisa si va fi sanctionata conform legii. Nu este permisa copierea si distribuirea prin orice mijloace a materialelor existente pe acest site.