Biscuit inseamna familie

2 surori. 2 puncte de vedere diferite, mai mereu complementare, de multe ori si antagoniste. Armonia este regula, dar si conflictul e bun, caci este constructiv si de scurta durata; in definitiv 2 surori inseamna o familie. Iar spiritul de familie se simte mai ales in modul in care sunt abordate deserturile, cuvintele cheie fiind grija, ingrediente de cea mai buna calitate si pasiune. 

Biscuit este locul nostru de joaca. Este un hobby pe care il tratam cu seriozitatea si responsabilitatea pe care le cere un business. Este o afacere unde deciziile le luam in familie si ne bucuram de fiecare moment pe care i-l dedicam.

Una dintre noi isi gaseste energia in satisfactia clientilor:

”Sunt doua aspecte care imi fac viata frumoasa la munca: revenirea clientilor cu noi cereri de torturi si zecile de retete care isi asteapta randul sa fie testate’ Roxana

Pentru cealalta inspiratia este motorul:

‘Nu pot spune ca deserturile imi vorbesc, insa exista ceva, un spirit al ingredientelor si un curent, un valatuc de idei din calatorii si lecturi care se regasesc in tot ceea ce fac in laborator.’ Adriana

Suntem implicate permanent in intreg procesul: cream si testam retete, dezbatem provocarile de executie cu cofetarul, degustam tot ce iese, selectam cele mai bune ingrediente, stam de vorba cu clientii, totul pentru a oferi cel mai bun desert posibil. Te invitam asadar sa vezi ceea ce au iscat mintile si mainile noastre. Pofta buna!

Roxana

Roxana Factotum

Omul cu cifrele. Sora pragmatica. 1/2 biscuit rational. Responsabilul cu ordinea si disciplina. Obsedata de patiserie. Meticuloasa si ordonata. Gata oricand sa incerce o reteta veche, preferabil de provenienta austro-ungara. Adepta testelor si incercarilor obstinate.  
Adriana

Adriana Factotum

Marketing & sales. Gastronom in training. 1/2 biscuit boem. Gata oricand sa-si transpuna ideile, lecturile si vacantele in blaturi si creme. Avida de carti si calatorii, condusa de inspiratie. Mereu curioasa sa incerce combinatii nastrusnice de gusturi si arome.

Ce spun clientii despre noi & deserturile noastre