Servicii

Mese de desert pentru evenimente 

Cream mese de desert si/ sau brunch pentru evenimente mici si mari, precum business breakfasts, board meeting, lansari de produse sau servicii, aniversari, zile de nastere, logodna, nunti, botezuri si orice alt motiv de sarbatoare.

Torturi pe post de cadou 

Trimitem torturi in numele tau prin serviciul ‘say it with cake’ atunci cand vrei sa multumesti sau sa feliciti pe cineva drag.

Evenimente

Organizam mese dar si evenimente intregi, singuri sau impreuna cu partenerii nostri pe catering sarat, bar, aranjamente florale si obiecte de design, productie, muzica, etc.

Deoarece lucram exclusiv pe comanda stim ca iti cerem sa ne creditezi cu incredere atunci cand faci o prima comanda – prajiturile noastre nu sunt etalate intr-o vitrina fizica, ci intr-una virtuala.

Aceasta abordare garanteaza prospetimea si in plus, ne permite sa iti oferim un numar mult mai variat de optiuni. Avantaj este si faptul ca tu controlezi ce primesti – compozitia, cantitatea, forma si aspectul. Noi ne asiguram ca ingredientele sunt naturale si de cea mai buna  calitate.

E de ajuns sa ne dai un telefon si sa ne spui la ce te-ai gandit sau sa ne lasi pe noi sa iti facem cateva recomandari. Tu alegi ceea ce iti face pofta si noi incingem cuptoarele. Treci apoi pe la noi la data stabilita si ridici comanda. In functie de ce e in lucru la momentul respectiv in laborator, poti primi si o mica rontaiala de degustare. Daca vrei o degustare creata special pentru evenimentul tau, da-ne de stire.

Ne poti contacta telefonic la 0721 754 054 sau pe email la office@biscuit.ro de luni pana vineri in intervalul 9:00-18:00.