Candy bar

Pentru ca uneori un tort nu este suficient, nu-i asa?

Iti propunem deserturi de eveniment, realizate cu grija din cele mai bune ingrediente. Avem deserturi elegante, sofisticate sau rustice pentru fiecare tip de eveniment din viata ta privata sau profesionala.

Deserturile Biscuit sunt realizate pe comanda din ingrediente naturale premium, ceea ce garanteaza prospetimea si calitatea lor, gustul autentic al unui desert executat corect, cu pasiune si respect fata de client. Ingredientele sunt atent selectate; nu folosim substitute, conservanti sau aditivi. Decoratiunile sunt realizate manual de catre artistii nostri plastici.

Comanda se va da pe email, urmand a se discuta telefonic pentru a se stabili compozitia, gramajul, decoratiunile, pretul.

Pentru evenimente poate fi necesara o intalnire de consultanta pentru a ne asigura ca totul se va realiza asa cum iti doresti. La cerere se poate organiza degustare; pretul acesteia se stabileste in functie de continut; pretul ei se va deduce din valoarea finala a comenzii. Nu putem organiza degustari pentru comenzi mai mici de 1000 ron, insa iti vom oferi toate informatiile necesare luarii unei decizii.

Pentru detalii administrative referitoare la comanda te rugam sa vizitezi sectiunile Comanda.